Posts

Kotisivut toimivat tästä edespäin käyttäen Hugo-kotisivualustaa, mikä sallii R:n käytön postauksissa.

Olen kehittänyt yhdessä Jani Miettisen ja Reijo Sundin kanssa R-paketin rekisteritutkimukseen. Nyt saatavilla on ensimmäinen julkisesti saatavilla olevan kehitysversio. Voit ladata sen github:sta. Kannattaa lukea vignette-oppaat ennen käyttöä!

Aloitin vakituisen työskentelyn tilastotieteen yliopistonlehtorina Itä-Suomen yliopistossa. Tarkempi paikka on Tietojenkäsittelytieteen laitos Kuopion kampuksella. Työhöni sisältyy kohtuullinen määrä tutkimustyötä, mistä olen hyvin iloinen.

Olen mukana Pohjois-Savon Tietoallas -hankkeessa. Viralliselta nimeltään hanke on AI-HUB -hanke. Tarkempaa tietoa hankkeesta Itä-Suomen yliopiston sivuilla.

Aloitin tänään väitöksen jälkeisen postdoc -työskentelyn Itä-Suomen yliopistossa, Kuopion kampuksella. Post doc -työn tarkoituksena on kehittää menetelmiä osallistumisen/poisjättäytymisen valikoitumisen analysointiin pitkittäisessä OSTPRE-luukatotutkimuksessa. Olen osa TULES-yksikköä ja työhuoneeni on Canthia 4050/1. Tule piipahtamaan tai laita postia, jos sinulla on asiaa!

Väitöstutkimustani käsiteltiin SVT:n eli Ruotsin yleisradion uutisissa tänään. Uutiset olivat suomen kielellä. Lisäksi uutinen julkaisiin SVT:n verkkosivuilla.

Väitöstutkimustani käsittelevä lehtiartikkeli julkaistiin Helsingin Sanomien verkkojulkaisussa tänään. Artikkeli ilmestyy painetussa lehdessä huomenna torstaina 22.2.2018. Linkki artikkeliin: https://www.hs.fi/hyvinvointi…

Väitöstutkimukseni pääsi Yle Radio Keski-Suomen uutisten ykkösaiheeksi. Lisäksi Yle teki verkkouutisen aiheesta.